Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 

DE BOEKENMAGIèR.(7+)Leeftijd: vanaf 7 jaar
Speelduur: 60 minuten
Avontuur in boeken en bibliotheken gebaseerd op  de film The Pagemaster, door Eric Borrias. De jongen Richard is geen held, integendeel. Hij is bang voor alles, zelfs om in de boomhut te klimmen die zijn vader in de tuin bouwt. Als hij spijkers moet gaan kopen, barst er ineens een vreemd noodweer los. Donder en bliksem, harde regen. Als Richard wil schuilen, komt hij terecht in een merkwaardig gebouw. Eenmaal binnen blijkt het een gigantische bibliotheek te zijn. Kasten vol boeken. Maar het is er donker en dus eng! Er is maar een iemand in het gebouw, de boekenmagier. En die stuurt Richard op avontuur. Een avontuur op zoek naar de uitgang van de bibliotheek. Samen met drie wonderlijke boeken Horror, Avontuur en Fantasie.
Niets is wat het lijkt. Een boek dat open valt komt tot leven. Draken, monsters uit de diepzee,piraten, Frankenstein, Jekyll and Hyde, Schateiland,Moby Dick , tal van wonderlijke boeken komen voorbij in hun zoektocht naar de uitgang.
En langzamerhand  overwint Richard zijn angsten.
Een voorstelling over bang zijn en durven en natuurlijk over de avonturen die je in boeken en de bibliotheek kunt vinden.Meer informatie aanvragen ...

Terug naar voorstellingen
 
Eric Borrias


Al 20 jaar boeit, verleidt en prikkelt verhalenverteller Eric Borrias zijn publiek. Eric Borrias is expert in bewerkingen van beroemde kinderboeken tot Verteltheater, en een van de meest gevraagde vertellers op scholen en in het theater.

Meer over deze verteller