Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
Eric Borrias
Al 20 jaar boeit, verleidt en prikkelt verhalenverteller Eric Borrias zijn publiek. Eric Borrias is expert in bewerkingen van beroemde kinderboeken tot Verteltheater, en een van de meest gevraagde vertellers op scholen en in het theater.

Lees meer...
Rood Verlangen
Verteltheater van grote klasse met indrukwekkende muziek. Rood Verlangen is een dynamisch muziektheatergezelschap dat volksverhalen, ingebed in muziek van beroemde componisten, op theatrale wijze vertelt en speelt.

Lees meer...
Joris Lehr
Virtuoos! Laat je verrassen en geniet van deze belevenis! Met bijna niets roept hij hele werelden op. Zijn humor, durf, inlevingsvermogen en mimiek betovert jong en oud. Joris combineert in zijn fysieke speelstijl slapstick, mime, objectentheater en literatuur.

Lees meer...
Tom van Outryve
muzikale vertelvoorstellingen met muzikant Stijn Wastyn Tom vertelt verhalen Alleen, met andere vertellers, met muzikanten, met dichters, …  In samenwerking met beeldende kunstenaars, met dansers en danseressen, …  Op festivals, op scholen, op straat,  op restaurant of op café, in zalen, in galerijen, in musea, in het bos, op het platte land, in de stad, …  Voor jong, voor oud, voor iedereen daartussen, …

Lees meer...
Theater Hutsepot - Tom Van Mieghem
Eigenzinnig muzikaal verteltheater Theater Hutsepot doorkruist reeds meer dan 8 jaar Vlaanderen met zijn eigenzinnig 'muzikaal verteltheater'. Tom schildert de verhalen met een ongekend enthousiasme in je hoofd, maar ook de muziek en de zang vormen een wezenlijk onderdeel van de vertelling. Huiscomponist Peter Verberckmoes is van vele markten thuis: hij bespeelt zowat alle instrumenten,

Lees meer...
Marjo Dames
Eigenzinnig, speels en theatraal. Vertelster en actrice Marjo Dames brengt in haar verteltheater voorstellingen verhalen op een eigenzinnige, speelse en theatrale manier tot leven. Marjo is een fysiek, theatrale verteller en ondersteunt zichzelf met scherp gekozen, eenvoudige middelen en (accordeon) muziek.

Lees meer... 
ZOEK VERTELLER