Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
De Bremer Stadsmuzikanten NIEUW 4+
De Bremer Stadsmuzikanten door verhalenverteller Eric Borrias Naar het sprookje van de gebroeders Grimm. Eric Borrias zijn nieuwe 4+ voorstelling; de Bremer stadsmuzikanten. Het bekende sprookje van de gebroeders Grimm, maar dan een beetje anders De Bremerstadsmuzikanten die het kroningsFEEST van Prins Pietertje willen vieren, hebben FEEST

Lees meer..
Braam-Hak 6+
Rood Verlangen speelt Braam-Hak, De Ontdekking van Doornroosje. Peer Doolaert is verslaggever. Hij is in de hoofdstad op het Jaarlijkse Nationale Braam-Hak feest, en interviewt mensen over het hoe en waarom van Braam-Hak. Er wordt door mannen met bijlen in een gigantische braamstruik gehakt die echter onmiddellijk weer dichtgroeit. Wie er doorheen komt, krijgt het meisje, zegt men. Beoordeling door Plein C ∗∗∗∗ "vakmanschap en samenwerking spatte ervan af. van buitengewone kwaliteit."

Lees meer..
De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween NIEUW 7+ / volw
Eric Borrias zijn nieuwste voorstelling naar de knotsgekke schelmenroman en bestseller van Jonas Jonasson. vanaf september 2014 te zien Een versie voor kinderen vanaf 7 jaar en een voor volwassenen. De wonderlijke avonturen van de 100 jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat. Als iemand zijn 100 verjaardag niet wil vieren, maar ze maken er in het bejaardenhuis heel wat werk van..... Is dat FEEST?

Lees meer..
Een Midzomernachtsdroom 7+
Dit verhaal, gebaseerd op Een Midzomernachtsdroom, is een nieuwe en verfrissende bewerking van Shakespeare’s geliefde komedie. Verhalenverteller Puck zwerft de wereld over. Op zijn rug draagt hij een magische koffer. Een koffer met een draagbaar bos waarin alle dwergen, feeën en elfen uit zijn verhalen wonen.

Lees meer..
Reynaert, epos van de vos (8+, 14+)
Gebaseerd op de middeleeuwse klassieker: "Van den vos Reynaerde" De verteller tovert samen met twee muzikanten, een contrabas, een gitaar, een blokfluit en een trommel dit middeleeuwse meesterwerk voor u tot leven. Het is feest in het land van de dieren: koning Nobel heeft iedereen uitgenodigd. Ze zijn er allemaal: de beer, de das, de kater en nog vele anderen…

Lees meer..
Sprookjes van Annie M.G. Schmidt (4+, 6+)
Door verteller Peter Faber. Verteltheater naar A.M.G. Schmidts succesvolle verhalenbundel Misschien wel echt gebeurd. O.a. De kikvorst en Spikkeltje. Prins Pedro is op zoek naar lieve, mooie en vrolijke prinses. Hij wil trouwen, want wat is er nu mooier dan zo’n geweldig bruiloftsfeest?

Lees meer..