Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Kerstgroeten uit Antwerpen
Vertelvoorstelling met een mengeling van oeroude verhalen, legendes en eigen werk van Mia Verbeelen waarin het moederschap en de kerstsfeer centraal staan. De verhalen worden ondersteund en afgewisseld met zang en muziek door Zus & Zo.

Lees meer..
De Kerstroos (volw)
Door Eric Borrias. Een klassiek kerstverhaal van Selma Lagerlof

Lees meer..
A Christmas Carol - Scrooge (10+, 12+, volw)
Door verteller Gery Groot Zwaaftink. Het wereldberoemde kerstverhaal van Charles Dickens over de vrekkige Scrooge die in de kerstnacht bezoek krijgt van de geest van zijn overleden compagnon Marley.

Lees meer..
Het Licht van de Kerstnacht (6+, volw.)
Door Mia Verbeelen. Via herinneringen aan haar eigen kersttijd tijdens haar kinderjaren in Antwerpen, neemt vertelster Mia je mee naar de lichtjes van de kerstboom, de beeldjes van de kerststal en de verhalen aan de kersttafel. Met o.a. Het Meisje met de Zwavelstokjes.

Lees meer..
De herdertjes lagen bij nachte (A.L.)
Door Eric Borrias. Dit verhaal geeft een andere kijk op het leven van een van de herders. Met humor en ontroering wordt de kerstnacht opnieuw beleefd in dit kerstverhaal.

Lees meer..
Eend met Kerst, De Tovervinger (4+ en 6+)
Door Marjo Dames. Een spannend en grappig kerstverhaal over een vreemde betovering. Bewerking van De Tovervinger van Roald Dahl.

Lees meer..