Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Nachtegaal (4+)
Door verteltheater Rood Verlangen. Naar het sprookje van Hans Christian Andersen. In het bos van de keizer woont een nachtegaal, die zo wondermooi zingt dat de keizer wel altijd naar haar gezang zou willen luisteren...

Lees meer..
Bonte Pels (4+)
Door Rood Verlangen. Een muzikale voorstelling over een prinsesje, jong en mooi, dat de wijde wereld in vlucht. Een verhaal over een koude buitenwereld en een warme jas.

Lees meer..
Schaap met Laarsjes (4+)
Door verteltheater Rood Verlangen. Verhaal over een bijzondere vriendschap tussen een hongerige wolf en een lief, wat onnozel schaap.

Lees meer..
Dat Che Guevara Gevoel (16+, volw)
Door Nilo Berrocal. Een reconstructie van het leven van een mythische held die werd herboren op het moment dat hij zijn dood vond. Met live muziek.

Lees meer..
Kerstgroeten uit Antwerpen
Vertelvoorstelling met een mengeling van oeroude verhalen, legendes en eigen werk van Mia Verbeelen waarin het moederschap en de kerstsfeer centraal staan. De verhalen worden ondersteund en afgewisseld met zang en muziek door Zus & Zo.

Lees meer..
De Vuurvogel (7+)
Door Rood Verlangen. Spannend en grappig muzikaal Russisch sprookje over een bijzondere vogel, een ontevreden koning, een echte jager, verdwenen prinsessen en versteende prinsen.

Lees meer..