Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Eénoogje tweeoogje drieoogje 6+ NIEUW
Een stevig verhaal over een gewone vrouw die het beu is om gewoon te zijn. Maar als je het nu eenmaal gewoon bent om gewoon te zijn, dan blijkt het niet zo gemakkelijk te zijn opeens ongewoon te worden.

Lees meer..
Sprookjessprokkels 4+
Sprookjessprokkels is een weloverwogen smeltkroes van muzikaal vertel- en poppentheater. Opa staat elke ochtend vroeg op, nog voor het licht is. Hij gaat op zoek naar spullen die hem aan sprookjes doen denken

Lees meer..
Poe, meester van het korte verhaal 14+/volw NIEUW
Het leven van Edgar A. Poe was al even bevreemdend als de meeste van zijn verhalen. We vertellen twee van zijn meesterwerken: het verraderlijke hart (the tell tale heart) en het masker van de rode dood (the masque of the red death).

Lees meer..
Voorbij de hekserij 15+/volw
Magische verhalen uit de heksenketel Twee Vlaamse vertelsters, Mia Verbeelen en Marijke Goossens, roeren in de heksenketel en brouwen een voorstelling vol magische verhalen!

Lees meer..
Bonte Pels (4+)
Door Rood Verlangen. Een muzikale voorstelling over een prinsesje, jong en mooi, dat de wijde wereld in vlucht. Een verhaal over een koude buitenwereld en een warme jas.

Lees meer..
Drie verhalen uit de Griekse Mythologie (volw)
Door Mia Verbeelen en Marjan de Haer. Verhalen met een gevoelige snaar: Demeter en Persephone, Echo en Narcissus en Orpheus en Euridice.

Lees meer..