Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Sprookjes van Grimm - Het Fluisterhuis (6+)
Door verteller Mia Verbeelen. Sprookjes van Grimm in een gloednieuwe raamvertelling. Met o.a. Eenoogje, tweeoogje, drieoogje, De Kikkerkoning, Repelsteeltje, De zeven geitjes en De Bremer Stadsmuzikanten.

Lees meer..
Voorstellingen rond duurzaamheid. Nieuw (8+,volw)
Wat heeft een Gorilla met jouw mobiele telefoon te maken ? Patrick uit Belgie gaat met zijn vader naar West Kongo en sluit daar vriendschap met Umbala die hem meeneemt de diepe wouden van Afrika in. Patrick ontdekt dat in Kongo de grondstoffen voor de mobile telefoon door slaven arbeid uit de mijnen gedolven worden

Lees meer..
Vorstelijke verhalen (6+, volw)
Vorstelijke verhalen van de gebroeders Prins Verhalen uit alle delen van de wereld, verteld door Nico de Verhalenman, muzikaal ondersteund met gitaar door André Prins die altijd de juiste snaar weet te raken.

Lees meer..
Indianenverhalen (4+, 6+,8+,volw)
Door Nico de Verhalenman. Als geen andere niet-Indiaan vertolkt Nico niet alleen de oude, maar ook de nieuwe mythen, sagen en legendes uit de rijke cultuur van de Noord-Amerikaanse Indianen.

Lees meer..
Het verhaal van Patrick (14+)
Door Nico de Verhalenman. Een absurd en spannend Iers verhaal vol list en bedrog, moord en doodslag over een jongeman die zijn weg zoekt in een vijandige wereld.

Lees meer..
De Zeemeermin (14+, volw)
Door Nico de Verhalenman. Een mooi en spannend verhaal over een alles verslindende liefde op exotische stranden bij volle maan, zelfs in zijn dromen jaagt zij hem na.

Lees meer..