Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Eénoogje tweeoogje drieoogje 6+ NIEUW
Een stevig verhaal over een gewone vrouw die het beu is om gewoon te zijn. Maar als je het nu eenmaal gewoon bent om gewoon te zijn, dan blijkt het niet zo gemakkelijk te zijn opeens ongewoon te worden.

Lees meer..
Vrienden voor het leven 6+ NIEUW
Schildpad en aap komen elkaar tegen en worden beste vrienden. Samen beleven ze heel wat avonturen... Maar ook beste vrienden hebben wel eens ruzie, en dat kan heel ver gaan.

Lees meer..
Anna's Oorlog 10+ / volw NIEUW
Aangrijpende vertelling over de Tweede Wereldoorlog naar het gelijknamige boek van Beatrijs Nolet (Kinderjury prijs 2011), Een juweel van een voorstelling! Anna, een meisje uit deze tijd gaat samen met haar nieuwe buurjongen uitzoeken waarom ze niet met elkaar om mogen gaan. In 2015 is het 70 jaar geleden dat de 2e wereldoorlog eindigde.

Lees meer..
Net op tijd 6+
Tom van Outryve speelt Net op tijd Elyas heeft het druk tijdens de week… Gelukkig gaat hij op zondag  naar opa. Maar sinds oma er niet meer is, is alles anders…. Een ontroerende en speelse interactieve verteltheatervoorstelling Beoordeling door Plein C ∗∗∗∗ "Prachtige voorstelling die serieuze thema's niet schuwt, maar bespreekbaar maakt. En dat op een theatrale en interactieve manier. Thema's als verdriet, verlies en dementie worden integer en smaakvol in een aansprekend verhaal gegoten.

Lees meer..
De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween NIEUW 7+ / volw
Eric Borrias zijn nieuwste voorstelling naar de knotsgekke schelmenroman en bestseller van Jonas Jonasson. vanaf september 2014 te zien Een versie voor kinderen vanaf 7 jaar en een voor volwassenen. De wonderlijke avonturen van de 100 jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat. Als iemand zijn 100 verjaardag niet wil vieren, maar ze maken er in het bejaardenhuis heel wat werk van..... Is dat FEEST?

Lees meer..
Biskoewit Verkade 8+ Nieuw
In de sfeerrijke vertelling Biskoewit Verkade vertelt Nel over haar vroegste herinneringen aan de tijd dat haar Molukse ouders naar Nederland kwamen. Hoewel het bedoeld was als ‘voor even’ duurde hun verblijf hier een heel leven, voor een belangrijk deel ingekleurd door de gedachte aan en het verlangen naar het andere thuis: het dorpje Latuhalat op het Molukse eiland Ambon.

Lees meer..