Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Verhalen maken met Wijnand Stomp 4+
bekend van KRO kindertijd live in het theater Wijnand Stomp, alias ‘Mister Anansi’, is in 2015 dertig jaar theatermaker. Om het te vieren geeft hij een feestje. Op toneel staat een heuse keuken waar Stomp samen met het publiek ‘verhalen soep’ gaat maken’. Dan krijgt hij een E-meeuw van zijn familie die aan de overkant van de grote zoutwaterplas woont. Ze moeten er zo verschrikkelijk hard werken, dat ze niet meer weten wat lachen is. Wie helpt er mee in de keuken met vrolijke verhalen soep maken, zodat de familie weer kan lachen!?

Lees meer..
Workshop Toveren met taal 4+
Workshops voor leerlingen: Een hele dag spelen met taal. Een ontdekkingsreis naar grabbeltaal, beeldtaal, brutaal, totaal, instrumentaal, digitaal en nog veel meer taal als inspiratie en mogelijke aanzet tot een leerlijn taal – literatuur – creativiteit.

Lees meer..
Workshop ‘Tover een verhaal!’ 8+
Aansluitend aan ‘Het Geheim van de Verhalenmand’ biedt Mia Verbeelen een workshop aan. Kinderen verzinnen in kleine groepjes - al knutselend – stap voor stap een verhaal. Op het eind van de sessie vertellen ze het aan hun klasgenoten.

Lees meer..
Voorstelling met workshop Ai-ai kapitein 6+
Marjo Dames vertelt en speelt in 20 min de voorstelling 'Daar was laatst een Meisje loos'. Na het verhaal voor de hele groep, komen de leerlingen per klas met eigen docent een workshop van 45 minuten volgen met spelopdrachten voor matrozen.

Lees meer..