Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Braam-Hak 6+
Rood Verlangen speelt Braam-Hak, De Ontdekking van Doornroosje. Peer Doolaert is verslaggever. Hij is in de hoofdstad op het Jaarlijkse Nationale Braam-Hak feest, en interviewt mensen over het hoe en waarom van Braam-Hak. Er wordt door mannen met bijlen in een gigantische braamstruik gehakt die echter onmiddellijk weer dichtgroeit. Wie er doorheen komt, krijgt het meisje, zegt men. Beoordeling door Plein C ∗∗∗∗ "vakmanschap en samenwerking spatte ervan af. van buitengewone kwaliteit."

Lees meer..
Net op tijd 6+
Tom van Outryve speelt Net op tijd Elyas heeft het druk tijdens de week… Gelukkig gaat hij op zondag  naar opa. Maar sinds oma er niet meer is, is alles anders…. Een ontroerende en speelse interactieve verteltheatervoorstelling Beoordeling door Plein C ∗∗∗∗ "Prachtige voorstelling die serieuze thema's niet schuwt, maar bespreekbaar maakt. En dat op een theatrale en interactieve manier. Thema's als verdriet, verlies en dementie worden integer en smaakvol in een aansprekend verhaal gegoten.

Lees meer..
De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween NIEUW 7+ / volw
Eric Borrias zijn nieuwste voorstelling naar de knotsgekke schelmenroman en bestseller van Jonas Jonasson. vanaf september 2014 te zien Een versie voor kinderen vanaf 7 jaar en een voor volwassenen. De wonderlijke avonturen van de 100 jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat. Als iemand zijn 100 verjaardag niet wil vieren, maar ze maken er in het bejaardenhuis heel wat werk van..... Is dat FEEST?

Lees meer..
Een Midzomernachtsdroom 7+
Dit verhaal, gebaseerd op Een Midzomernachtsdroom, is een nieuwe en verfrissende bewerking van Shakespeare’s geliefde komedie. Verhalenverteller Puck zwerft de wereld over. Op zijn rug draagt hij een magische koffer. Een koffer met een draagbaar bos waarin alle dwergen, feeën en elfen uit zijn verhalen wonen.

Lees meer..
Nachtegaal (4+)
Door verteltheater Rood Verlangen. Naar het sprookje van Hans Christian Andersen. In het bos van de keizer woont een nachtegaal, die zo wondermooi zingt dat de keizer wel altijd naar haar gezang zou willen luisteren...

Lees meer..
De olifant die woord hield 4+
Een voorstelling naar een sprookje van Annie MG Schmidt, over beloven en wat er kan gebeuren als je je belofte niet nakomt. In een boom in Afrika zit vogel Wok op een groot nest te broeden. Al zeven weken en zeven dagen zit ze daar, maar het ei komt niet uit. Ze verveelt zich rot en vraagt de dieren die langs komen of zij niet een poosje op haar ei willen broeden. Geen van de dieren heeft daar zin in, totdat er een olifant voorbij komt.

Lees meer..