Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
De Vliegende Hollander 9+/ 12+/ volw
Het verhaal van de onbezonnen kapitein van de Vliegende Hollander, wiens vervloekte boot in geen enkele haven meer kan aanleggen of voor anker kan gaan.

Lees meer..
Een zee vol Caribische verhalen(6+)
Door Wijnand Stomp verteller van het jaar 2013. Wijnand Stomp duikt onder in de wereld van de Afro-Caribische mythologie. Stand up storytelling voor iedereen van 6 tot 106 jaar!

Lees meer..
The Kalevala (Engels) 12+ NIEUW
Voor een buitenlandse tour hebben de Jonge Honden een Engelse versie van de Kalevala gemaakt met Britse regisseur en verteller Sam Morris (Orange Tea Theatre Company). Deze voorstelling is uitstekend geschikt om uw leerlingen op een leuke manier een beter begrip van de Engelse taal te geven. Zowel luister technisch als spreekvaardig worden de kinderen uitgedaagd, aangezien de Jonge Honden veel interactie met het publiek hebben.

Lees meer..
Daar was laatst een meisje loos (4+ )
Door Marjo Dames. Het verhaal van -Daar was laats een meisje Loos en -De Vliegende Hollander gecombineerd als voorstelling. Doorspekt met zeemansliederen en accordeonmuziek.

Lees meer..
Voorbij de hekserij 15+/volw
Magische verhalen uit de heksenketel Twee Vlaamse vertelsters, Mia Verbeelen en Marijke Goossens, roeren in de heksenketel en brouwen een voorstelling vol magische verhalen!

Lees meer..
Heksentoeren in het bos! 6+
Heksenverhalen van Mia Verbeelen voor heksenkinderen van 6 t/m 8 jaar Ben jij bang van Heksen of zou je er stiekem zelf wel een willen zijn? Dan kan je lekker door de lucht vliegen of iedereen laten griezelen als je thee drinkt met spinnenpoten! Wanneer Mia toverstof in je oren strooit zit je als bij toverslag middenin een nieuw heksenavontuur.

Lees meer..