Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Eénoogje tweeoogje drieoogje 6+ NIEUW
Een stevig verhaal over een gewone vrouw die het beu is om gewoon te zijn. Maar als je het nu eenmaal gewoon bent om gewoon te zijn, dan blijkt het niet zo gemakkelijk te zijn opeens ongewoon te worden.

Lees meer..
Vrienden voor het leven 6+ NIEUW
Schildpad en aap komen elkaar tegen en worden beste vrienden. Samen beleven ze heel wat avonturen... Maar ook beste vrienden hebben wel eens ruzie, en dat kan heel ver gaan.

Lees meer..
Braam-Hak 6+
Rood Verlangen speelt Braam-Hak, De Ontdekking van Doornroosje. Peer Doolaert is verslaggever. Hij is in de hoofdstad op het Jaarlijkse Nationale Braam-Hak feest, en interviewt mensen over het hoe en waarom van Braam-Hak. Er wordt door mannen met bijlen in een gigantische braamstruik gehakt die echter onmiddellijk weer dichtgroeit. Wie er doorheen komt, krijgt het meisje, zegt men. Beoordeling door Plein C ∗∗∗∗ "vakmanschap en samenwerking spatte ervan af. van buitengewone kwaliteit."

Lees meer..
Net op tijd 6+
Tom van Outryve speelt Net op tijd Elyas heeft het druk tijdens de week… Gelukkig gaat hij op zondag  naar opa. Maar sinds oma er niet meer is, is alles anders…. Een ontroerende en speelse interactieve verteltheatervoorstelling Beoordeling door Plein C ∗∗∗∗ "Prachtige voorstelling die serieuze thema's niet schuwt, maar bespreekbaar maakt. En dat op een theatrale en interactieve manier. Thema's als verdriet, verlies en dementie worden integer en smaakvol in een aansprekend verhaal gegoten.

Lees meer..
Nachtegaal (4+)
Door verteltheater Rood Verlangen. Naar het sprookje van Hans Christian Andersen. In het bos van de keizer woont een nachtegaal, die zo wondermooi zingt dat de keizer wel altijd naar haar gezang zou willen luisteren...

Lees meer..
De Mahabharata 10+
De Mahabharata is het langste epos ooit geschreven, een heilig boek, maar vooral een spannend verhaal over vriendschap, loyaliteit, verraad en lotsbestemming.

Lees meer..