Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
De Bremer Stadsmuzikanten NIEUW 4+
De Bremer Stadsmuzikanten door verhalenverteller Eric Borrias Naar het sprookje van de gebroeders Grimm. Eric Borrias zijn nieuwe 4+ voorstelling; de Bremer stadsmuzikanten. Het bekende sprookje van de gebroeders Grimm, maar dan een beetje anders De Bremerstadsmuzikanten die het kroningsFEEST van Prins Pietertje willen vieren, hebben FEEST

Lees meer..
Anna's Oorlog 10+ / volw NIEUW
Aangrijpende vertelling over de Tweede Wereldoorlog naar het gelijknamige boek van Beatrijs Nolet (Kinderjury prijs 2011), Een juweel van een voorstelling! Anna, een meisje uit deze tijd gaat samen met haar nieuwe buurjongen uitzoeken waarom ze niet met elkaar om mogen gaan. In 2015 is het 70 jaar geleden dat de 2e wereldoorlog eindigde.

Lees meer..
De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween NIEUW 7+ / volw
Eric Borrias zijn nieuwste voorstelling naar de knotsgekke schelmenroman en bestseller van Jonas Jonasson. vanaf september 2014 te zien Een versie voor kinderen vanaf 7 jaar en een voor volwassenen. De wonderlijke avonturen van de 100 jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat. Als iemand zijn 100 verjaardag niet wil vieren, maar ze maken er in het bejaardenhuis heel wat werk van..... Is dat FEEST?

Lees meer..
Een Midzomernachtsdroom 7+
Dit verhaal, gebaseerd op Een Midzomernachtsdroom, is een nieuwe en verfrissende bewerking van Shakespeare’s geliefde komedie. Verhalenverteller Puck zwerft de wereld over. Op zijn rug draagt hij een magische koffer. Een koffer met een draagbaar bos waarin alle dwergen, feeën en elfen uit zijn verhalen wonen.

Lees meer..
De olifant die woord hield 4+
Een voorstelling naar een sprookje van Annie MG Schmidt, over beloven en wat er kan gebeuren als je je belofte niet nakomt. In een boom in Afrika zit vogel Wok op een groot nest te broeden. Al zeven weken en zeven dagen zit ze daar, maar het ei komt niet uit. Ze verveelt zich rot en vraagt de dieren die langs komen of zij niet een poosje op haar ei willen broeden. Geen van de dieren heeft daar zin in, totdat er een olifant voorbij komt.

Lees meer..
De Mahabharata 10+
De Mahabharata is het langste epos ooit geschreven, een heilig boek, maar vooral een spannend verhaal over vriendschap, loyaliteit, verraad en lotsbestemming.

Lees meer..