Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
OTHELLO 8+
Het beroemde verhaal van William Shakespeare over onschuld, intriges en jaloezie. Joris Lehr gaat de grote uitdaging aan om de tragische neergang van Othello, de geraffineerde intriges van Jago en de verscheurende verbijstering van Desdemona te laten zien door de ogen van één personage; Cassio de luitenant van Othello.

Lees meer..
CARMEN 8+ / 14+
Een verhaal over intense liefde en blinde passie door Nilo Berrocal. Ineens is het zover. Je bent ziek: je knieën knikken, je hart gaat tekeer, je slapen bonzen, je kunt niet slapen en hebt geen trek, je handen zweten. Je hebt vlinders in je buik. Je bent verliefd! Carmen is het mooiste meisje van de streek.

Lees meer..
DE FEE DIE VUUR KON SPUWEN 4+
naar het prentenboek van Frans FŸhmann Een verliefde opa, een fee die vuur kan spuwen en een bos waar het nooit sneeuwt.

Lees meer..
De ondeugende duivel die liefde heet (12+ , volw)
Liefde maakt blind of gek. Wat is dat wat je voelt? Wanneer en waar is liefde ontstaan? verhalenverteller Nilo Berrocal vertelt op een grappige manier wat liefde met je doet, omlijst door Latijns-Amerikaanse evergreens.

Lees meer..
Liefdesverhalen (volw)
Door Adrie Gloudemans. Korte verhalen over liefde en wijsheid. Uit Afrika en Indonesie, muzikaal omlijst met Afrikaanse muziek

Lees meer..
One Man Othello 12+ (English)
Engelstalig: Speciaal voor HAVO/VWO bieden wij de engelstalige versie aan. Prachtige Shakespeare teksten gemixt met hedendaags ‘begrijpelijk’ engels. Het beroemde verhaal van William Shakespeare over onschuld, intriges en jaloezie. Joris Lehr gaat de grote uitdaging aan om de tragische neergang van Othello, de geraffineerde intriges van Jago en de verscheurende verbijstering van Desdemona te laten zien door de ogen van één personage; Cassio de luitenant van Othello.

Lees meer..