Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Jan de Tovenaarsleerling 6+
Een hilarische en soms spannende voorstelling, door Theater Hutsepot, Tom van Mieghem, gebaseerd op Jan de Tovenaarsleerling. Janneman is een heel muzikale en interactieve voorstelling waarbij de toeschouwers van begin tot eind op het puntje van hun stoel zitten.

Lees meer..
De Mega-Leuke-Kook-show 5+
Wat zou jij willen eten? Kies een ingrediënt en zie welk toneelstuk dat oplevert. In deze voorstelling word aan de hand van ingrediënten een verhaal geïmproviseerd waarin de kinderen ook zelf meedoen

Lees meer..
Sprookjes van Annie M.G. Schmidt (4+, 6+)
Door verteller Peter Faber. Verteltheater naar A.M.G. Schmidts succesvolle verhalenbundel Misschien wel echt gebeurd. O.a. De kikvorst en Spikkeltje. Prins Pedro is op zoek naar lieve, mooie en vrolijke prinses. Hij wil trouwen, want wat is er nu mooier dan zo’n geweldig bruiloftsfeest?

Lees meer..
De ondeugende duivel die liefde heet (12+ , volw)
Liefde maakt blind of gek. Wat is dat wat je voelt? Wanneer en waar is liefde ontstaan? verhalenverteller Nilo Berrocal vertelt op een grappige manier wat liefde met je doet, omlijst door Latijns-Amerikaanse evergreens.

Lees meer..
Musquito (4+)
Door verteller Adrie Gloudemans. Adrie praat, zingt, zoemt, rapt, sist, neuriet, beatboxt, gromt en piept het verhaal van de irritant zoemende Musquito de mug waar iedereen kierewiet van wordt.

Lees meer..
Matata Ya Fisi (6+)
Door verteller John Kayongo. Oud Afrikaans verhaal over waarom de hyena korte achterpoten heeft en de adelaar een witte vlek op zijn rug.

Lees meer..