Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Zandverhalen, het geheim van Kaidara 9+
Voorstelling met zandtekenaar, met het Afrikaanse verhaal het Peul volk Twee vrienden verdwijnen door een gat in het zand. Onder het zand is het land van Kaidara. Over dat land zijn wel duizend verhalen, over schatten en geheime tekens. Verzinsels zijn het - moeten het wel zijn - want niemand is er ooit levend van teruggekomen. Wat is het geheim van het land van Kaidara? Is er een weg terug?

Lees meer..
Ali Baba en de 40 rovers (6+)
Door verteller Peter Faber. Een bloedstollend verhaal over goed en kwaad, trouw en verraad, over hebzucht, list en bedrog. ‘In een grote stad wonen twee broers, Kassim Baba en Ali Baba. We zouden ze net zo goed Kees en Giovanni de Vries kunnen noemen, maar laten we het houden op Kas en Ali B.’

Lees meer..
De Droomkaravaan 9+ NIEUW
Een inspirerend en spetterend sprookje uit 1001 Nacht over hoe je dromen werkelijkheid kunnen worden, als je erin gelooft. De arme schoenlapper Maroef slaat op de vlucht voor zijn gemene vrouw, belandt in een vreemd land, en er ontketent zich een reeks wonderbaarlijke gebeurtenissen, die zijn wildste dromen overtreffen. Kleurrijk en muzikaal, met veel verrassende wendingen en een magische sfeer, geheel in de uitbundige 1001-Nacht stijl!

Lees meer..
De Droomkaravaan (volw)
Een inspirerend en spetterend sprookje uit 1001 Nacht over hoe je dromen werkelijkheid kunnen worden, als je erin gelooft. De arme schoenlapper Maroef slaat op de vlucht voor zijn gemene vrouw, belandt in een vreemd land, en er ontketent zich een reeks wonderbaarlijke gebeurtenissen, die zijn wildste dromen overtreffen. Kleurrijk en muzikaal, met veel verrassende wendingen en een magische sfeer, geheel in de uitbundige 1001-Nacht stijl! De volwassenenversie is pikanter, getrouw aan de 1001 Nacht traditie.

Lees meer..
Fatima en de dromen (6+)
Door verteller Hans van Woerkom en Onno van Tongeren. Muzikaal, Oosters verhaal over Fatima die, als ze kwaad wordt, haar dromen kwijtraakt aan de geheimzinnige kasteelheer.

Lees meer..
Abou de Wever (6+)
Door Eric Borrias. Een oosters verhaal over een geest en een wever, over wensen, krijgen en weer verliezen.

Lees meer..