Over verteller - Site index - Help - Informatie aanvragen
 
ZOEK VOORSTELLING
 
Eénoogje tweeoogje drieoogje 6+ NIEUW
Een stevig verhaal over een gewone vrouw die het beu is om gewoon te zijn. Maar als je het nu eenmaal gewoon bent om gewoon te zijn, dan blijkt het niet zo gemakkelijk te zijn opeens ongewoon te worden.

Lees meer..
De Bremer Stadsmuzikanten NIEUW 4+
De Bremer Stadsmuzikanten door verhalenverteller Eric Borrias Naar het sprookje van de gebroeders Grimm. Eric Borrias zijn nieuwe 4+ voorstelling; de Bremer stadsmuzikanten. Het bekende sprookje van de gebroeders Grimm, maar dan een beetje anders De Bremerstadsmuzikanten die het kroningsFEEST van Prins Pietertje willen vieren, hebben FEEST

Lees meer..
Vrienden voor het leven 6+ NIEUW
Schildpad en aap komen elkaar tegen en worden beste vrienden. Samen beleven ze heel wat avonturen... Maar ook beste vrienden hebben wel eens ruzie, en dat kan heel ver gaan.

Lees meer..
Anna's Oorlog 10+ / volw NIEUW
Aangrijpende vertelling over de Tweede Wereldoorlog naar het gelijknamige boek van Beatrijs Nolet (Kinderjury prijs 2011), Een juweel van een voorstelling! Anna, een meisje uit deze tijd gaat samen met haar nieuwe buurjongen uitzoeken waarom ze niet met elkaar om mogen gaan. In 2015 is het 70 jaar geleden dat de 2e wereldoorlog eindigde.

Lees meer..
Braam-Hak 6+
Rood Verlangen speelt Braam-Hak, De Ontdekking van Doornroosje. Peer Doolaert is verslaggever. Hij is in de hoofdstad op het Jaarlijkse Nationale Braam-Hak feest, en interviewt mensen over het hoe en waarom van Braam-Hak. Er wordt door mannen met bijlen in een gigantische braamstruik gehakt die echter onmiddellijk weer dichtgroeit. Wie er doorheen komt, krijgt het meisje, zegt men. Beoordeling door Plein C ∗∗∗∗ "vakmanschap en samenwerking spatte ervan af. van buitengewone kwaliteit."

Lees meer..
Net op tijd 6+
Tom van Outryve speelt Net op tijd Elyas heeft het druk tijdens de week… Gelukkig gaat hij op zondag  naar opa. Maar sinds oma er niet meer is, is alles anders…. Een ontroerende en speelse interactieve verteltheatervoorstelling Beoordeling door Plein C ∗∗∗∗ "Prachtige voorstelling die serieuze thema's niet schuwt, maar bespreekbaar maakt. En dat op een theatrale en interactieve manier. Thema's als verdriet, verlies en dementie worden integer en smaakvol in een aansprekend verhaal gegoten.

Lees meer..